Hírek


Kezdőlap> Rólunk > Hírek

Gyakori háborús járvány

Idő: 2022-04-13 Találatok: 20

Anti vírus és influenza elleni? Beszéljünk a rejtett járványmegelőző katonáról

élet- Klorogén sav!

A járványmegelőzést és a védekezést nem szabad lazítani!

2019 végétől mostanáig a COVID-19 tüdőgyulladás kitörése miatt mindenféle maszk elfogyott, majd elfogyott az alkoholos és klóros fertőtlenítőszer. Például tíz mérföldön és nyolc településen elkezdték lezárni a saját útjaikat, a falufőnök rádiója azt mondta mindenkinek, hogy ne menjen ki, és mindenféle kemény transzparensek sírásra és nevetésre késztetik az embereket.

Ha már itt tartunk, akkor meg kell említenem egy nagy Oolongot: Trump azt mondta, hogy a fertőtlenítő ivás elpusztíthatja a vírust, de az amerikaiak tényleg elhitte?! Marylandbe mindössze egy nap alatt több mint 100 hívás érkezett fertőtlenítő vízért, hogy megölje a COVID-19-et. New Yorkba több mint kétszer annyi hívás érkezett fertőtlenítőszeres fertőtlenítésre. Nos, a régi amerikaiak nem tiszta fejjel?

Először maszk alkoholt, majd később azt hallottam, hogy a Shuanghuanglian gátolja a vírust, így a Shuanghuanglian szájon át szedhető folyadék is elfogyott. Akkoriban sok gyógyszertár és kórház kirakatán az állt, hogy "a Shuanghuanglian elkelt".

 

Az új koronavírus-tüdőgyulladás szerepe túlzás az új koronavírusos tüdőgyulladás kezelésében, de tagadhatatlan, hogy két ecsettel rendelkezik a vírus ellen. A Shuanghuanglian összetevői a lonc, a Scutellaria baicalensis és a Forsythia suspensa. Miután a Shuanghuanglian elkelt, sokan pánikba estek a lonc vásárlásakor. Milyen hatással volt a lonc a COVID-19 tüdőgyulladásra? Bemutatjuk ma a Lvke kis vírusirtó szakértőjét!

 

 

01 A klorogénsav önbevezetése

 

Xiaoke: ne add el a kulcsot. Klorogénsav, gyerünk

Mutatkozz be!

Klorogénsav: Hello mindenkinek. A nevem Chlorogenic sav és az angol nevem Chlorogenic sav. A kémiai képletem c16h18o9 és a molekulatömege 354.30. Eucommia ulmoides levelekből, loncból, zöld kávébabból, steviából és más növényekből tudok kivonni. Az én szerepem az antibakteriális és gyulladáscsökkentő, amelyet széles körben alkalmaznak gyógyszerekben, egészségügyi termékekben és kozmetikumokban. Sok előnyöm van. Ezután hadd mutassam be részletesen!

 

 

02 Különböző növényi források A klorogénsav főbb különbségei

 

Elterjedésem nagyon kiterjedt, a magasabb kétszikűektől az alacsonyabb páfrányokig terjed. Főleg olyan növényekben fordul elő, mint a lonc, eucommia, Compositae és Rosaceae (több növény több tartalommal: Eucommia ulmoides, zöld kávébab, lonc és stevia). Ezenkívül a naponta fogyasztott gyümölcsök és zöldségek nyomokban klorogénsavat is tartalmaznak, mint például a burgonya, vörös káposzta, sárgarépa, padlizsán, káposzta, régi saláta, spenót stb.

Természetesen sok különböző specifikációm is van, és előfordulhat, hogy nem tudod megkülönböztetni őket. Mindazonáltal csak ezeket kell megjegyezni: a klorogénsav különböző tartalmainak színe és vízoldhatósága nyilvánvalóan eltérő. Például az alacsony Eucommia ulmoides klorogénsav tartalma általában sötét színű és rosszul oldódik vízben.

A lonc tartalma alacsony Klorogén sav, jó vízoldhatóság és sárga szín; Klorogén a zöld kávébabból származó sav keverék. Általában a teljes savtartalmat számítjuk ki, és a fő piaci specifikáció az összes sav 50%-a; Stevia Klorogén a sav általában körülbelül 10%, amelyet főként takarmány hozzáadására és keverésére használnak. Ráadásul stevia Klorogén a savnak van egy másik tulajdonsága is, amely különbözik a többi növénytől Klorogén sav, vagyis édes az íze!

Jelenleg a magas tartalom Klorogén A piacon lévő sav főleg az Eucommia ulmoides leveleiből származik, amihez jó vízoldhatóság és fehér porszín szükséges.

 

03 Vírusölő érzelmek nélkül

 

A klorogénsav titkos illata

A szerelem és a gyűlölet köztem és a vírus között azokban az években

Én (Klorogén sav) fontos alkalmazásai vannak a modern klinikán. Hatékony antibakteriális és vírusellenes komponens. És a szervezetben lévő fehérje inaktiválhatja, így számos készítményben lehet látni a piacon, beleértve az orális gyógyszereket és az injekciós gyógyszereket.

 

Számos kórokozó baktériumot, mint például Escherichia coli, Shigella sonnei, Staphylococcus aureus, hemolitikus streptococcus, Shigella dysenteriae, tífusz, pneumococcus, Micrococcus garciniae és Legionella jelentősen gátolni és elpusztítani tudom. Antibakteriális mechanizmusa az aril-amin-acetiltranszferáz (NAT) nem kompetitív gátlásához kapcsolódik baktériumokban.

 

Nemcsak, hogy erős antioxidáns, gyulladáscsökkentő, immunerősítő (fokozom az immunsejtek, például makrofágok és limfociták hozzáadott értékét) és védem a májat és az epehólyagot is.

 

Kína hosszú történelmében, bár régen nem volt nevem, a lonc nagyon híres. A lonc hosszú gyógyászati ​​múlttal rendelkezik. Őseink már 3000 évvel ezelőtt elkezdték használni betegségek megelőzésére és kezelésére. Íme egy rövid történet:

Azt mondják, hogy amikor Qu Yuant a Hunan állambeli Xupu-n keresztül száműzték, megfertőzte a pestis, és nem engedhette meg magának, hogy elájuljon. Később a hegyvidékiek loncot szedtek és rántott levessel öntötték le. Qu Yuan alig fél óra múlva felébredt.

 

A Xupuban még mindig azt mondják: "két cserép lonc van otthon. Ne félj a perzselő nyártól. A bazsarózsa tündér egyszer hőgutát kapott, és az Aranyvirágtündér meggyógyította." Népdalok. Látható, hogy bölcs ősi elődeink már felismerték a lonc méregtelenítését. A lonc egyik fő hatóanyaga azonban én vagyok - Klorogén sav!

 

 

04 Influenza és vírus elleni segédhatás

 

Én (Lv Yuan sav) nem tudom kezelni az új koronavírust, de még mindig van némi adjuváns terápia az új koronavírus ellen. Bár vírusellenes funkcióm nem célzott, széles spektrumú vírusellenes, bakteriosztatikus, antioxidáns és immunitást erősítő hatásaim vannak.

 

Gombaellenes hatással rendelkezem számos növényi patogén gomba ellen, és biológiai gombaölő szerekre is alkalmas vagyok. A mechanizmus a különböző növényi patogén gombák növekedésének szabályozása a gombaspórák korai transzmembránjának gátlásával. Ezen túlmenően erős gátló hatásom van számos kórokozó baktériumra, például hemolitikus streptococcusra, Staphylococcus aureusra és a felső légúti fertőzések patogén vírusaira.

 

Antibakteriális és gyulladáscsökkentő

Így például most már gyakori tüdőgyulladás, akár köhögés is, amíg bakteriális fertőzésnek, vagy kombinált bakteriális fertőzésnek számít, addig engem használnak! Csakúgy, mint egyes Banlangen granulátumok, lonc granulátumok és vírusellenes szájon át szedhető folyadékok, amelyeket általában iszunk, bizonyos megelőző és adjuváns terápiás hatással bírnak a vírusos betegségekre.

 

 

05 A klorogénsav egyéb funkciói

 

1 étel

Az I (klorogénsav) szintén új és hatékony fenolos antioxidáns. Ha kis mennyiségű klorogénsavat adunk a disznózsírhoz, javítható a disznózsír antioxidáns stabilitása és növelhető az eltarthatósága. Illatfokozó és színvédő funkcióm is van, amit élelmiszerek és gyümölcsök tartósítására használhatok.

 

2 bőrápoló termék és kozmetikum

A hölgyek és nővérek bőrápoló termékei és kozmetikumai is elválaszthatatlanok tőlem. Mindenki kollagénjét meg tudom védeni a szabad gyököktől, például a reaktív oxigénfajtáktól, és hatékonyan meg tudom akadályozni az ultraibolya sugárzás emberi bőrre gyakorolt ​​káros hatását. Ezért gyakran adnak hozzá bőrápoló szerekhez, hogy védő szerepet töltsek be.

 

Természetesen antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatásom a bőrápoló termékekben is zseniális. Hatékonyan eltávolítom a hőt és a méregtelenítést, lehűtöm a vért és megszüntetem a vérpangást. A vérkeringés serkentésével és a méreganyagok eltávolításával a szervezetben elérhetem a pattanások és a különféle foltok eltávolító hatását.

 

3 takarmány

A Földművelésügyi Minisztérium egyre szigorodó antibiotikum-használati korlátozásaival én lettem az antibiotikumok pótlására vagy részleges helyettesítésére szolgáló termékválasztás.

 

A komoly homogenizálás piaci háttere mellett az immunitás javítása, a takarmányozás szabályozása, a rovarok kiszorítása, a szaporodási teljesítmény és a hús ízének javítása az előnyeim, amelyek jobban segíthetik a takarmányipari vállalkozásokat minőségi és differenciált kereskedelmi takarmánytermékek létrehozásában.

 

 

06 Klorogén sav előnye

 

1 A forrásból származó Eucommia ulmoides alapanyagok minőségellenőrzése

Ellenőrizd a nyersanyagok stabilitását és megbízhatóságát, és ellenőrizd a minőséget a forrásból.

 

2 több specifikációjú kínálat, egyedi igények szerint testreszabva

Az Eucommia ulmoides többféle specifikációja (5% - 98%) Klorogén savellátás. Az Ön speciális igényei szerint (például a termék oldhatósága, színe stb.). Erős K+F erőnkre támaszkodva terméktestreszabási szolgáltatásokat tudunk nyújtani.

 

3 tiszta természetes Eucommia ulmoides levél kivonása

A nyersanyagoktól a termékszállításig, a teljes folyamat minőségellenőrzése. Csak az Eucommia ulmoides leveleit vonjuk ki és sűrítjük, más kémiai szintetikus anyagokat nem adunk hozzá és nem veszünk fel.

 

4 fő termék, vezető technológia

termékeink Klorogén A savat 2006 óta gyártják. Több mint tíz év technológiai innováció után folyamatosan fejlődünk, és a minőség mindig is vezető pozícióban volt az iparágban.

 

5 exkluzív eljárás, nagy tisztaságú vízoldható, látható minőség

Exkluzív extrakciós technológia, nagy tisztaságú Eucommia Klorogén sav, látható minőség, jó vízoldhatóság és fehér por.

98%-os HPLC Eucommia ulmoides Klorogén sav

Emlékezz rám, a nevem Klorogén sav

 

Ma még annyit fogok beszélni veled. Valójában három nap és három éjszaka előnyeit nem tudom elmondani! A hely korlátozott. Találkozunk legközelebb! De emlékezned kell rám. Én vagyok az aranyérmes asszisztens a vírus elleni küzdelem útján, a virágvédő a szépség megszerettetése felé, és a biztonsági őr a mezőgazdaságban és az állattenyésztésben! A nevem Klorogén sav!

 

Küzdjünk együtt a járvány ellen és védjük meg hazánkat!

 

Télen, amikor először jött a járvány, azt mondtuk, hogy nincs leküzdhetetlen tél, és nem jön tavasz. Bár közel három év után a járvány még nem ért véget. A járvány leküzdésére irányuló „népháborúval” szemben azonban szilárd magabiztossággal fogunk együtt dolgozni, hogy szembenézzünk a nehézségekkel.

 

Annak ellenére, hogy ez a csata rendkívül nehéz, nem tud ellenállni a kínai nép azon elhatározásának, hogy egyesüljenek, és együtt harcoljunk a „járvány” ellen, sem pedig az erőfeszítéseink ütemének, hogy előretörjünk és küzdjünk álmainkért. A Xiaoke kéz a kézben jár veled, hogy megnyerje a járványmegelőzés és -ellenőrzés blokkoló háborúját!

 

Továbbra is meg kell őriznünk a járványmegelőzés és -ellenőrzés jó szokását, ragaszkodnunk kell a maszkviseléshez és a kevesebb gyülekezéshez, valamint a nyilvános helyeken a kód tudatos szkenneléséhez és a testhőmérséklet-méréssel való együttműködéshez.

Előző: A sírsöprés napja

Következő : BOLDOG NŐNAPOT